:: Posjećivanje
hrcsendeitplrues

BIOKOVO

Prije svega - posjetite Park prirode Biokovo. Park prirode Biokovo pod upravom je i skrbi istoimene javne ustanove, te postoji visok nivo organizacije posjećivanja kroz edukativne i turističke programe. U sklopu PPB-a je i botanički vrt 'Kotišina' sa više vrsta autohtonih i endemskih biljaka, brojnim biciklističkim i pješačkim stazama.

 

MAKARSKA

Na zapadnom ulazu u grad nalazi se svetište Majke Božje Lurdske - Vepric - koje nevjerojatno nalikuje onome u francuskom Lourdesu. Svetište je podignuto 1908. godine. U samom gradu nalazi se Malakološki muzej (muzej školjaka) sa preko 3000 eksponata u stalnom postavu što ovu zbirku čini jednu od najvećih u svijetu.

 

OKOLICA

Obavezno nađite vremena za posjetiti Split i vidjeti Dioklecijanovu palaču ili uhvatiti palac kipa Grgura Ninskog, što navodno donosi sreću, otići u Međugorje, poznato marijansko svetište gdje se ukazao lik Gospe, ili krenuti prema Dubrovniku, koji i najravnodušnije ostavlja bez daha svojom arhitekturom, ali i duhom koji vlada ovim gradom već stoljećima. Franjevački samostan, Zaostrog - sadrži bogatu etnografsku zbirku i zbirku etnografskih slika poznatog hrvatskog slikara Mladena Veže. Imotska jezera – prirodni fenomen, crveno i modro jezero izgledaju kao divovski bunari, a imena su dobili po bojama stijena.

 

Last minute i First minute ponude: Ostvarite velike uštede!

Napravite rezervaciju unaprijed ili iskoristite pogodnosti popusta u određenim terminima.